OVER MARK HEEBING

Gedurende mijn werkzaamheden en opleidingen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot ontwerp, gebiedsontwikkeling en landschapsinrichting. Daarbij heb ik gewerkt aan milieu- en duurzaamheidsvraagstukken in de buitenruimte. Ik heb een afgeronde hbo-opleiding Tuin- en Landschapsinrichting en een afgeronde wo-opleiding Plattelandsontwikkeling.

Sinds 2015 heb ik voor verschillende organisaties gewerkt aan landschappelijke vraagstukken. Veelal met betrekking tot de landschappelijke inpassing van zowel klein- als grootschalige ontwikkelingen. De projecten waar ik bij betrokken ben zijn veelal in opdracht van particulieren, projectontwikkelaars en terreinbeheerders.

Tijdens mijn werkzaamheden heb ik geleerd dat bij ruimtelijke vraagstukken zeer diverse belangen samenkomen wat om een gedegen proces en afweging vraagt. De diversiteit aan belangen maakt het tot een uitdaging om tot overeenstemming te komen. Dit vraagt om een breed scala aan vaardigheden zoals creativiteit, goed communiceren, discussiƫren op het juiste niveau en overtuigingskracht. Daarom volg ik graag de nieuwste ontwikkelingen zowel binnen als buiten mijn vakgebied en ga daarover graag in gesprek.